Enquestat UVES

publicado en: La Federacio | 0

Les UVES de cada centre són grups d’alumnat actiu que participan i promocionen al seu centre un anàlisi continu que ens proporciona dades per a fonamentar les seues intervencions al centre.

FADES treballa amb la idea fonamental de la necessitat de Analitzar la realitat per a connectar amb necessitats reals. Cada UVE analitzarà en aquesta primera fase del projecte la realitat al voltant de tres blocs clau:

  • Relacions personals. Recull informació sobre les relacions de parella i la idea de l’amor i les situacions de desigualtats sobre sexe, procedència i nivell socioeconòmic.
  • Mediambient. Ens dóna informació sobre la percepció de l’emergència climàtica i el nivell d’implicació de la població en la solució al problema.
  • Relacions socials amb detecció de situacions que justifiquen l’assetjament escolar.

Poc a poc en les trobades trimestral s’aniran ampliant les temàtiques a analitzar, en base a les dades i les inquietuds arreplegades en cada centre educatiu.

Per a començar, us deixem una presentació del projecte.

Si voleu podeu consultar l’enllaç a l’enquesta inicial https://app.socie.org/socie/encuesta_uves

Podeu trobar més informació del projecte UVE en la nostra Base de coneixement http://wiki.mlpv.es/arxius/category/metodologia/alumnat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.