El 8M, dia de la Dona, a les nostres associacions

publicado en: Sin categoría | 0

El dia 8 de març, dia de la Dona, les associacions de FADES es van organitzar per poder donar visibilitat en els seus centres. Aquest any, complint totes les mesures sanitàries els i les joves s’han adaptat per seguir reivindicant el paper de la dona i destacar la importància d’educar en feminisme, no només aquest dia, sinó cada dia de l’any.

Des de l’IES Violant de Casalduch, vam realitzar tallers de feminisme amb l’alumnat de 2n d’ESO i vam trencar els cadenats que tenim interioritzats, en aquestes sessions van reflexionar entorn de valors feministes.

Les companyes de l’Associació Ecobovalar de l’IES Bovalar, vam fer un cartell col·laboratiu on l’alumnat va penjar post-its amb frases reivindicatives i donant suport al moviment.

L’Associació d’Alumnes ADATAU de l’IES Betxí vam realitzar una exposició per conèixer les onades de la història del feminisme i les referents de cada etapa. A banda, van elaborar una enquesta sobre els nivells de violència de gènere de l’alumnat de l’IES Betxí on van participar 200 alumnes.

Els i les companyes de l’associació de l’IES Álvaro Falomir, vam deixar missatges pel centre on reivindicaven la igualtat plena entre homes i dones, a banda, podeu trobar codis QR amb cançons que reivindiquen i apoderen a les dones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.