5a Tertúlia-Debat: "Gestió de les relacions afectives durant el confinament"

publicado en: Sin categoría | 0

El divendres 24 d’abril a les 22:30, un total de 11 participats de 17 a 27 anys van fer una tertúlia-debat en format online, aquestes van ser les seves conclusions:

En aquest debat vàrem parlar de com estaven sent les nostres relacions afectives confinades, el primer punt va ser la relació amb la família, ja que la majoria de nosaltres havíem tornat a casa. Molts vàrem destacar que feia molt de temps que no compartíem tant de temps i espai amb les nostres famílies i ens estàvem adonant que teníem moltes coses en comú que mai havíem compartit.

El segon punt va tractar sobre l’esport, gran part de les assistents practicaven esport i moltes d’elles motivades per les amigues, ja que feien esport conjunt virtualment.

El tercer punt, relacionat amb les seves amistats, moltes van coincidir que estaven recuperant amistats que estaven una mica oblidades, però en general totes havien mantingut una bona relació amb les seves amistats.

En quart punt, vam parlar del valor de les coses materials i del consum, durant el confinament moltes ens vam adonar que no necessitàvem tantes coses com ens feien creure per ser feliços, aquest punt va estar lligat amb una reflexió sobre el model econòmic actual, com a conclusió va eixir que si és més feliç qui més té?

Per últim vam parlar del futur, la majoria de nosaltres vam manifestar que econòmicament i de treball, vindrà una temporada complicada, especialment per a la gent jove sense experiència i sense un lloc fixe en el mercat laboral.

Ací us deixem un vídeo resum del debat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.