Un 25N reivindicatiu amb totes les mesures sanitàries.

publicado en: Sin categoría | 0

Hui, dia 25N Día Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, des de les diferents associacions de la Federació hem volgut reivindicar i donar la importància que es mereix aquest tema. Aquest any hem adaptat les nostres campanyes de sensibilització als centres per tal de complir totes les mesures sanitàries.

L’associació d’alumnes de l’IES Bovalar de Castelló de la Plana, ha dissenyat el termometre davant d’actituds de violència masclista i han preparat una enquesta per a analitzar les situacions de violència de gènere entre els i les adolescents.

L’alumnat de segon de l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim, ha fet una exposició recreant converses on s’exerceix el control mitjançant les xarxes socials i com haurien de ser aquestes converses perquè foren lliures d’agressions masclistes. Han reivindicat que et controlen, decidisquen que pots o no pujar a les xarxes, que seguir, amb qui quedar i controlar on estem, també és violència.

L’associació d’alumnes de l’IES Betxí de Betxí, han dissenyat una enquesta sobre actituds masclistes que els i les joves tenen molt presents i normalitzades en el seu dia a dia. L’han distribuït per correu electrònic a tots els companys i companyes per poder fer una anàlisi de l’alumnat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.