Segon premi del Participa – Acció 2021

publicado en: Sin categoría | 0

FADES hem aconseguit el segon premi  de la modalitat de projectes d’educació en la participació  de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica en la primera edició dels Premis Participa-Acció 2021. 


Se han destacat sis projectes en matèria de participació ciutadana i foment de l’associacionisme en tota la Comunitat i nosaltres estem en la llista!


Gràcies a la Conselleria i a totes per fer-lo possible!

Us animem a fer-lo extensible a tots els vostres grups, profes de referència i amistats! Aquestes notícies sempre ens donen energia extra per a continuar fent el que som.

Ja estem pensant com celebrar-lo, us anirem contant!!

«….El segon premi ha sigut per a la Federació d’Associacions d’Estudiants per la iniciativa ‘Alumnat implicat a la societat’, un projecte que se centra en les necessitats que es detecten actualment en persones joves, principalment entre 12 i 17 anys per a fer front de manera col·lectiva a factors que han afectat substancialment les persones joves i a la visió del seu present i el seu futur com l’assetjament escolar, l’homofòbia, la violència de gènere a l’adolescència, l’augment de la interculturalitat, la manca de participació de l’alumnat, la desafecció política o l’impacte de la COVID-19, entre d’altres.» Tota la notícia ací

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.