FADES participa en la Trobada d’Estiu Entrecases’19

publicado en: Sin categoría | 0

3 dies de treball conjunt i participació juvenil. 63 adolescents de 8 centres juvenils i 4 associacions d’estudiants.

Durant els dies 28, 29 i 30 de juny es va celebrar Entrecases 2019, aquest any va tindre lloc al campament juvenil Jaume I en Alcossebre.

Com a marca la metodologia de treball amb joves que caracteritza a l’entitat, totes les activitats realitzades durant aquesta trobada van ser organitzades i realitzades pels grups de joves de manera que són sempre ells i elles qui decideixen quines activitats realitzar, la seua organització, planificació i execució.

En aquests dies es va reservar un espai per realitzar l’avaluació anual dels objectius que tenien les diferents cases de joventut i associacions d’alumnes. A més, també es va treballar la programació i planificació del curs següent, on els i les joves organitzaven accions per al seu grup i també accions conjuntes entre les diferents associacions.

A la trobada van participar alumnat dels centres IES Violant de Casalduch de Benicàssim, de l’IES Alcalatén de l’Alcora, i de l’IES Politècnic i IES Bovalar de Castelló. També van participar diferents joves dels centres juvenils La Cebollera i Barranquet (Quart de Poblet), Manises Jove i Barri Sant Francesc (Manises), Centre Juvenil de Vilamarxant, Centre Juvenil d’Almassora, La Maranya (Benicàssim) i Casal SOS (Alqueries).

Participar conjuntament les dues entitats suposa un benefici tant per als i les joves com per a l’equip d’animadores professionals que organitzen la trobada. Ja que es converteix en un espai de formació conjunta, d’intercanvi d’experiències i d’enfortir els llaços d’unió per a futures intervencions conjuntes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.