FADES participa en la Jornada «Què podem fer per salvar el planeta?»

publicado en: Sin categoría | 0

El dissabte 28 de setembre va tindre lloc la jornada «Què podem fer per salvar el planeta?», va estar dedicada a l’ecologisme, a l’emergència climàtica i a la cura del medi ambient. El ponent de la jornada va ser Sera Huertas, tècnic d’educació ambiental de la CEACV, va fer una anàlisi de les causes que ens han portat aquesta situació d’emergència climàtica i de les possibles pràctiques que podem fer des de les nostres associacions per mitigar les conseqüències.

Va ser una jornada on van poder conviure i compartir experiències les diferents associacions organitzadores: Fundació Horta Sud, Fundació Movimiento Ciudadano, Associació Impuls, Associació de Dones Antares, Associació de Veïns Barri Sant Francesc, Associació d’Esplais Valencians, Associació d’Esplais de Castelló, Caixa Popular i La Federació d’Associacions d’Estudiants (FADES). La jornada va comptar amb una assistència de més de 102 persones assistents al llarg del dia.

Els i les joves de FADES van poder compartir accions, experiències i reflexions sobre l’emergència climàtica que havien fet als seus centres al llarg del curs 2018/2019. A més, van plantejar noves propostes per al seu centre un model socioecològic més respectuós amb la vida i el medi ambient.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.