FADES participa en el Pre-entrecases d'hivern 2019

publicado en: Sin categoría | 0

2 dies de treball conjunt i participació juvenil. 71 adolescents de 8 centres juvenils i 5 associacions d’estudiants.

Durant els dies 21 i 22 de desembre es va celebrar el Pre-entrecases d’Hivern 2019, va tindre lloc a l’alberg Godelleta.

Com a marca la metodologia de treball amb joves que caracteritza a l’entitat, totes les activitats realitzades durant aquesta trobada van ser organitzades i realitzades pels grups de joves de manera que són sempre ells i elles qui decideixen quines activitats realitzar, la seva organització, planificació i execució.

En aquests dies des de FADES es va reservar un espai per començar a donar-li forma a un nou projecte conjunt de totes les associacions on es pretén desmitificar tots els rumors que circulen en el nostre dia a dia, aportant dades reals i contrastant aquestes mentides tan arrelades a la nostra societat que generen intolerància i odi cap a les persones.

A la trobada van participar alumnat dels centres IES Violant de Casalduch de Benicàssim, de l’IES Alcalatén de l’Alcora, de l’IES Politècnic i IES Bovalar de Castelló i de l’IES Betxí de Betxí. També van participar diferents joves dels centres juvenils La Cebollera i Barranquet (Quart de Poblet), Manises Jove i Barri Sant Francesc (Manises), Centre Juvenil del Raval Universitari (Castelló), Centre Juvenil d’Almassora, La Maranya (Benicàssim) i Casal SOS (Alqueries).

Participar conjuntament les dues entitats suposa un benefici tant per als i les joves com per a l’equip d’animadores professionals que organitzen la trobada. Ja que es converteix en un espai de formació conjunta, d’intercanvi d’experiències i d’enfortir els llaços d’unió per a futures intervencions conjuntes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.