Curs Monitor/a Activitats al Temps Lliure

publicado en: Sin categoría | 0

Des de la Federació d’Associacions d’Estudiants tornem a llançar el curs de Monitor/a d’activitats al temps lliure a Castelló de la Plana.

Comencem el dia 11 de febrer de 2022. Les classes seran divendres vesprada (16-20h) i dissabtes tot el dia (de 9a 13h i de 15 a 19h).

Hem proposat descomptes per inscripcions grupals, tota la informació al cartell i qualsevol dubte contacteu amb nosaltres.

més info i inscripció al següent enllaç: https://app.socie.org/badge/activitat?id_activitat=1387

Anem a intentar dinamitzar la inscripció per xarxes, amb la campanya

🔶 10 RAONS PER LES QUE FER EL CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS AL TEMPS LLIURE?

RAÓ Nº1. Formar-se en l’educació al temps lliure ens capacita per treballar amb grups i millorar la societat.
El temps lliure és un moment meravellós per a poder transformar el nostre entorn.

RAÓ Nº 2. El MAT et facilita molts recursos per a educar en la participació ciutadana. La manera de fer-lo és des de la pràctica, amb dinàmiques i contacte amb la realitat.

RAÓ Nº3. La manera de millorar la societat és contribuir al canvi cultural. Amb el MAT tindràs l’oportunitat de contribuir a aquest canvi on es valore més a les persones, les cures estiguen presents en la nostra manera de relacionar-nos en els grups i el poder de la ciutadania es faça realitat.

RAÓ Nº4. Amb el curs podràs analitzar la realitat per a proposar canvis i fer-los realitat amb els grups amb què treballes.

RAÓ Nº5. Aprendràs estratègies per a donar autonomia a infants i adolescents.

RAÓ Nº6. Et plantejaràs la importància de la capacitat crítica i tindràs instruments que t’ajuden a tindre arguments i dades que avalen les teues intervencions educatives

RAÓ Nº7. La societat ha avançat gràcies a la força de les persones organitzades, dels grups i col·lectius que mitjançant associacions i plataformes han sabut convèncer de la necessitat de fer canvis. El MAT et dóna eines per al treball amb grups, perquè sabem que a soles potser anirem més ràpides, però juntes arribarem més lluny.

RAÓ 8. El Curs MAT, és un curs homologat per l’IVAJ i impartit per l’Escola de Cases de la Federació Valenciana de Cases de Joventut amb més de 30 anys de trajectòria en l’educació al lleure.

RAÓ Nº9. La formació de MAT t’obri l’oportunitat de treballar en diferents camps professionals. Escoles d’estiu, Menjadors escolars, Centres Juvenils, Esplais o campaments entre altres.

RAÓ Nº10. Amb aquesta formació coneixeràs experiències reals al territori d’oci educatiu, amb la possibilitat de fer pràctiques en més d’una quinzena de projectes en la província de Castelló de treball directe amb infants, adolescents i joves.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.