CO-MEDIANT 2019, més de 400 alumnes de la província de Castelló aposten per la mediació escolar per a prevenir l’assetjament i millorar la convivència

publicado en: Sin categoría | 0

Més de 400 alumnes de la província de Castelló el dijous 4 d’abril van demostrar la seva ferma aposta per la mediació escolar i la convivència. Tot l’alumnat, provenia de 20 centres educatius que es varen donar cita a Benicàssim amb motiu de la celebració de la IV jornada «Co-mediant, la mediació des de la veu de l’alumnat», que organitzaren conjuntament el centre IES Violant de Casalduch i la Federació d’Associacións d’Estudiants – FADES, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim i de l’AMPA.

La jornada es va centrar en la convivència escolar, els i les assistents van disposar d’un espai per a compartir les bones pràctiques que realitzen en els seus centres educatius, també es va generar un espai de debat sobre com treballar els valors i quin era el paper dels grups de mediació i convivència. Les participants, també van participar en catorze tallers, repartits en diferents espais, en els quals treballaven l’autoestima, la gestió d’emocions, la participació de l’alumnat, jocs cooperatius i un taller de gamificació en les aules per als i les docents. A més, a la vesprada es va fer l’estrena de l’obra teatral «La Vida de Anne», un treball original de l’alumnat de 2n de batxillerat de l’IES Violant de Casalduch.

Un any més, l’alumnat es converteix en el protagonista d’aquesta jornada que preten combatre l’assetjament en les aules mitjançant la participació i el treball de la convivència entre el mateix estudiantat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.