Arranquem el projecte Activem Betxí

publicado en: La Federacio | 0

Comencem en Betxí en col·laboració amb la Fundació Novessendes, el projecte de Posicionament en valors i ús del temps lliure entre la població adolescent del municipi, anàlisi i accions de millora.


El projecte pretén obtindre una visió del que pensa la població adolescent respecte a temes d’interés social en quatre temes fonamentals: relacions personals (relacions de parella), relacions socials (assetjament i discriminació per raó de sexe, procedència i/o nivell econòmic), medi ambient i ús del temps lliure.


Les dades recollides serviran per a fonamentar l’acció d’ADATAU en les problemàtiques detectades i fer activitats al centre que milloren la realitat implicant-se en la solució de la necessitat detectada i sensibilitzen a la comunitat educativa. A més les dades es
publicaran per a que puguen utilitzades per altres agents socials.

El projecte s’engloba dins de l’àrea joventut de la convocatòria d’ajudes. El treball respecte als ODS es desenvolupa de la següent manera. Treball de l’ODS 5- mesura 5.5. i 5.6 respecte a lograr la igualtat de gènere i empoderar a les dones i les xiquetes, i l’ODS 12, mesura 12.5, ODS 13, mesura 13.3 i ODS 15 mesura 15.1 en quant es focalitza l’anàlisi sobre medi ambient de la població adolescent i com els afecta el canvi climàtic.

Us anirem informant dels avanços!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.