4a Tertúlia-Debat: Temps de Quarenteners "Realitats diverses confinades"

publicado en: Sin categoría | 0

El divendres 17 d’abril a les 22:30, un total de 10 participats de 17 a 27 anys van fer una tertúlia-debat en format online, aquestes van ser les seves conclusions:

El confinament ens afecta a totes i tots, especialment aquelles persones que sofreixen malalties mentals, d’altra banda, alguns articles apunten que quan acabe el confinament hi haurà més xocs posttraumàtics i molta més por a tornar a la vida d’abans.

És important ficar èmfasi en la frase de «tot anirà bé» és un missatge d’ànim i força, però també hem de reivindicar el nostre dret a estar malament i a estar tristos, ja que són temps difícils i durs, on estem perdent familiars.

Empatitzem amb els i les preses en aïllament, és important fer un exercici de reflexió sobre com és deu de sentir aquesta gent, ja que per a nosaltres se’ns fa dur el confinament amb tota mena de comoditat i de contactes socials, encara que siguen virtuals. D’altra banda, també vam reflexionar i empatitzar sobre la situació que viuen les dones maltractades tancades a casa amb el seu maltractador les 24 h del dia. Això ens va portar a valorar si els recursos que hi ha actualment són suficients o si s’haurien de prendre altres mesures, totes vam coincidir que no eren suficients.

Vam parlar sobre les nostres relacions afectives, com les gestionàvem, com ens afectava el distanciament i que podíem fer per sentir-nos més a prop.

Ací us deixem un vídeo resum del debat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.