2a Tertúlia – Debat: "Sanitat en l'actualitat"

publicado en: Sin categoría | 0

El divendres 10 d’abril a les 22:30, un total de 11 participats de 17 a 27 anys van fer una tertúlia-debat en format online, aquestes van ser les seves conclusions:

La Sanitat Pública es un pilar fonamental, però només ens adonem de la seva importància en moments complicats com en la crisi del COVID-19. És important destacar que no tots els països tenen accés a una sanitat pública, gratuita i universal, com la que nosaltres coneixem.

Davant d’aquesta crisi, s’han fet molts contractes temporals del personal sanitari, és important plantejar-se incorporar aquests sanitaris en contractes a llarg termini i no de manera temporal, això també milloraria el servei. Actualment, el personal sanitari, està patint més estrès del habitual, per falta de personal i per falta de protecció, ja que no disposen dels equips de protecció individuals.

Hi han alguns comerços, que no han tancat al complet la seva producció, és més, fan descomptes en la tenda virtual i t’ho porten a casa, generant així que la gent compre més coses “innecessàries” i ficant en risc als i les transportadores. D’altra banda, el sector agrícola també es troba amb una demanda d’aliments més elevada i sense material necessari de protecció.

Ací us deixem un vídeo resum del debat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.