17 de maig, dia contra la LGTBIfòbia

publicado en: Sin categoría | 0

Des de la Federació d’Associacions d’Estudiants pensem que és important lluitar contra l’homofòbia, transfòbia, lesbofòbia, etc. Volem centres inclusius on sempre guanye l’amor i la diversitat, és per això que aquest 17 de maig hem aprofitat per consciència a l’alumnat sobre el col·lectiu LGTBI, que és, qui pertany i quines són les discriminacions que sofreixen.

A continuació us deixem un recull d’imatges d’algunes accions dels centres, sempre garantit les mesures de seguretat de la COVID-19.

IES Betxí, han fet un mural on han presentat les banderes i la definició d’alguns col·lectius que pertanyen al col·lectiu LGTBI, a banda han penjat cartells reivindicatius pel centre i han passat una enquesta per veure que pensa l’alumnat, aviat tindrem els resultats.

En l’IES Benicàssim, hem fet un mural amb diferents conceptes LGTB i els hem treballat en tallers de sensibilització de 2n de l’ESO.

En l’IES Álvaro Falomir, tenim clar que la realitat és diversa, han decidit donar visibilitat al col·lectiu donant a conèixer les diferents definicions i banderes, també han denunciat l’assetjament i les discriminacions que sofreix el col·lectiu, la falta de normalització ens fa pensar que només existeix una realitat o una forma d’estimar, nosaltres volem una realitat diversa on totes les formes d’estimar tenen el seu espai!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.